Pige inviterer autistisk dreng til gallafest - hans reaktion er blevet set af 24 millioner

Da skolens populære pige, den 17-årige Mikal Bartosik, besluttede sig for at invitere en jævnaldrende skolekammerat til gallafest, forsøgte nogle af hendes venner at tale hende fra det. Det skriver mypalmbeachpost.com.

18-årige Jonathan går i en specialklasse, fordi han har autisme, og Mikal Bartosik havde lyst til at give ham en helt special oplevelse. Derfor trodsede hun veninderne.

- Jeg har allerede været til to skolefester. Jeg ville give ham den samme følelse, fortæller cheerleaderen.

I den søde video, som er blevet set 24 millioner gange på kort tid, ser man, hvordan Mikal Bartosik går ind i klasselokalet med en æske mellem hænderne. 

Da den bliver åbnet foran Jonathan, kommer en stor kage til syne med ordene 'vil du til skolefest med mig?', som han læser højt.

Jonathans reaktion på invitation kan give fuldvoksne mænd våde øjne. 

Mikal Bartosik og Jonathan blev venner sidste år, da cheerleaderen begyndte at spise frokost med ham og hans venner fra specialklassen. Bartosik blev drillet for at sidde sammen med 'de underlige'.

Hun blev vred og forsøgte at forklare de ondskabsfulde skolekammerater om unge med autisme - og fortsatte naturligvis med at se sine nye venner trods bagtaleri og mobning.

Bartosik vidste, at Jonathan virkelig gerne ville til skolens årlige gallafest, og hun glæder sig selv lige så meget:

- Jeg tror, at dette bliver den mest specielle skolefest for mig, fordi jeg gør en anden rigtig glad, fortæller hun og tilføjer, at der på ingen måde er tale om en 'sympati-invitation'.

Se Jonathans fantastiske reaktion i den søde video herunder.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip