Politi søger voldtægtsmand med slangetatoo

Politiet søger nu vidner til en brutal voldtægt af en yngre kvinde i en gyde mellem parkeringspladsen ved diskoteket Cleopatra og Vestergade i Holbæk.

Voldtægten fandt sted allerede tidligt om morgenen søndag 16. juni, men det er endnu ikke lykkes politiet at finde frem til gerningsmanden. Derfor søger man nu efter vidner, der kan have bemærket noget på gerningsstedet.

Klokken var mellem fire og seks om morgenen, da manden hev hende ind i gyden og trykkede hende op ad et hegn. Herefter hev han hendes jeans ned om knæene og voldtog hende.

Imens voldtægten stod på, fortalte han hende, at han ville slå hende ihjel, hvis hun sagde noget til nogen. Undervejs gav han hende en lussing, sparkede hende og rev hende på hofterne, da hun på et tidspunkt forsøgte at stikke af fra ham.

Offeret beskriver voldtægtsmanden som en afrikaner mellem 40-60 år, han er mellem 170-190 cm høj og kraftig af bygning. Han har tatoveret en slange på oversiden af højre underarm og taler gebrokkent dansk og engelsk.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi virkede gerningsmanden meget rutineret og målrettet i sine bevægelser og var ikke fumlende eller nervøs på nogen måde.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip