Politiet brugte skum mod 47-årig knivstikker på OUH

Et langvarigt drama på Odense Universitetshospital sluttede her til aften, da politiet fik anholdt en 47-årig mand.

Manden, der er psykisk syg, begik tidligere på dagen knivstikkeri mod en læge og to sygeplejersker på sygehuset, men han blev anholdt i aften.

Den anholdte person er sigtet for drabsforsøg og indbragt til Politigården i Odense.

Det lykkedes for politiets forhandlere på stedet at få pågældende overtalt til at åbne døren til lokalet, hvor han opholdt sig.

Da det efter længere tids forhandlinger ikke var muligt at overtale ham til at komme ud og overgive sig frivilligt, blev personalet fra indtrængningsholdet sendt ind i lokalet for at foretage anholdelse af pågældende.

Politiet anvendte skum mod gerningsmanden i forbindelse med anholdelsen for på denne måde at pasificere ham, hvorefter han kunne anholdes uden yderligere dramatik og uden nogen form for personskade på såvel den anholdtte som politipersonalet, der forestod anholdelsen.

Den anholdte person blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af den kniv, som var anvendt i forbindelse med det 3-dobbelte drabsforsøg.

Politiets efterforskning fortsætter for at få fastlagt det faktiske hændelsesforløb, ligesom der fortsat gennemføres kriminaltekniske undersøgelser på Odense Universitetshospital.

Den anholdte vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip