Politiet efterlyser ung mand med stjålet dankort: Har købt varer for halv million kr

Østjyllands Politi har offentliggjort et overvågningsbillede af en ung mand, der mistænkes for at have skambrugt et stjålet dankort.

Politiet beder offentligheden om hjælp til at få sat navn og identitet på den købelystne og unge mand, der har svinget dankortet i Aarhus-området, Odder, Horsens og Vejle.

Gerningsmanden har i en periode på fem dage købt værktøj, møbler og elektrisk isenkram i forskellige byggemarkeder og forretninger.

- Offeret er en privatperson, der ikke har været klar over, at dankortet var blevet stjålet, siger politikommissær Mikael Larsen til Dagens.dk.

Læs også: Danskere med Visa kan snart bruge flere penge på ferien

Det er uvist, hvordan tyven har fået fat i pinkoden til dankortet, der er blevet brugt til at købe varer for over 435.700 kroner.

Østjyllands Politi har givet følgende signalement af manden:

Mellem 25 og 35 år, 175-185 cm høj, almindelig af bygning. Formentlig meget kort blondt hår i siderne. Iført mørkeblå dynejakke af mærket. Fjällräven, mørkeblå/sorte bukser, sort sneakers med hvid sål og bar en sort cap af mrk. Flex.

Overvågningsbilledet stammer fra Silvan i Tilst ved Aarhus. 

Kender du personen på billedet, eller har du andre oplysninger i sagen, kan de gives til Østjyllands Politi på telefon 87311448.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip