Politiet optrevler kæmpe netværk af indbrudstyve

Politiet har slået til mod et omfattende netværk af kriminelle, der blandt andet står bag rigtig mange indbrud.

Det er det sjællandske politisamarbejde under Task Force Indbrud (TFI), som siden opstarten den 1. marts 2012 har efterforsket mod et kriminelt netværk bestående af herboende udlændinge og omrejsende kriminelle grupper.

Under efterforskningen er der løbende foretaget anholdelser af 15 personer med såvel centrale som perifere roller i netværket.

Seneste blev der i tirsdags anholdt 5 personer i Jylland på vej mod Tyskland med tyvekoster.

Alle de anholdte er sigtet for omfattende indbrudskriminalitet begået i hele landet og de er alle blevet varetægtsfængslet.

Indtil videre er der foretaget omkring 100 sigtelser i disse cirka 50 indbrud i private boliger, og der vil senere blive rejst langt flere sigtelser for indbrud.

Og på baggrund af denne efterforskning og de nævnte anholdelser har det danske politi i dag i samarbejde med det tyske politi i Berlin og med yderligere assistance fra politikredsene på Sjælland foretaget ransagning på i alt 18 adresser, heraf tre adresser i Tyskland.

I forbindelse med ransagningerne er der foretaget yderligere anholdelse af 14 personer der for de flestes vedkommende sigtes for et endnu ukendt antal indbrud på Sjælland.

Der er endnu ikke taget stilling til, hvor mange af de anholdte der skal fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

Under ransagningerne er der fundet tyvekoster i form af flere kg guld og sølv, oplyser politiet.

Dagens Gossip