Rækkehuse nedbrændt: Familier reddet - men alt er væk

Det har været en skrækkelig nat for beboerne i en klynge rækkehuse i Solbjerg lidt uden for Høng, hvor der i nat udbrød brand. Flere familier har helt mistet deres hjem. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.   

Kort før midnat opdager en opmærksom beboer på Solbjergvej ved et tilfælde, at et af nabohusene brænder og alarmerer politiet.

Brandmændene på stedet kan hurtigt konstatere, at branden i rækkehuset er overtændt.

- Der er intet at gøre, og der er ikke noget at redde på det tidspunkt, siger vagtchef Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær

På kort tid breder flammerne sig til begge nabohuse, som hænger sammen med det brændende hus. Et fjerde hus bliver også overfaldet af flammerne og bliver stærkt sod- og vandskadet.  

Beboerne i de fire huse når at komme ud, inden det er for sent. Men alt hvad de ejer er væk eller ødelagt. Det viser sig dog, at i det hus, hvor branden starter, er der ingen hjemme. 

- Det undrer både beboerne og politiet, at branden opstår i et tomt hus, tilsyneladende ud af ingenting, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.    

De ramte familier fandt i løbet af natten nyt tag over hovedet.

Ved 2-tiden i nat var brandvæsenet færdige med at kvæle flammerne, herefter tog hjemmeværnet over og bevogtede de sørglige rester af rækkehusene. I morges indledte politiet de første undersøgelser af branden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip