Real Madrid holder liv i spansk titelkamp

Real Madrid har endnu ikke opgivet at forsvare det spanske mesterskab.

Det beviste hovedstadsklubben onsdag aften med en 6-2-hjemmesejr over Malaga i Primera Division.

Værterne var tvunget til at vinde, hvis ikke ærkerivalen FC Barcelona skulle løbe med titlen uden at spille, og det gjorde Real Madrid uden de store problemer.

Allerede ved pausen var Real Madrid foran 4-2 efter en hektisk første halvleg, hvor Cristiano Ronaldo blandt andet brændte et straffespark for hjemmeholdet.

Gæsternes Sergio Sánchez begik straffesparket på Ronaldo og modtog direkte rødt. Det var midtvejs i første halvleg. Kort tid efter fik Ronaldo dog scoret til 2-1, og portugiseren lagde op til scoringerne til 3-1 og 4-2.

Et kvarter før tid blev Malaga reduceret til ni spillere på banen, da Martín Demichelis modtog sit andet gule kort.

FC Barcelona skal først i aktion næste gang søndag aften på udebane mod Atlético Madrid.

Hvis det bliver til en Barcelona-sejr, sikrer førerholdet sig mesterskabet med tre spillerunder tilbage, med mindre Real Madrid ikke vinder dagen før, når turen går til Espanyol. Så kan Barcelona fejre mesterskabet allerede lørdag aften.

Lige nu er Real Madrid otte point efter FC Barcelona og har spillet end kamp mere end førerholdet.

Atlético Madrid sikrede sig onsdag aften i øvrigt tredjepladsen - og dermed Champions League-deltagelse - med en 3-1-udesejr over Celta Vigo.

Hjemmeholdet fra Celta Vigo havde Michael Krohn-Dehli med i hele kampen, men han kunne ikke forhindre nederlaget, som fastholder danskerens hold under nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip