Rørende: Stammende elev lærte filmtrick og holdt fejlfri tale

Skuespilleren Colin Firth vandt en Oscar for sin rolle som den britiske kong George den 6., som overvandt sin voldsomme stammen, i filmen "Kongens store tale". Mange vil formentlig mene, at den 16-årige Musharaf Asghar skulle have en hæder i samme størrelsesorden.

Den britiske teenager fra Dewsbury nær Leeds har hele livet kæmpet med alvorlige taleproblemer på grund af en meget markant stammen. Men nu har han netop gennemført sine mundtlige eksamener og holdt en tale foran 200 mennesker. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Forældreløs drengs hjerteskærende bøn: Elsk mig til jeg dør

Hemmeligheden bag Musharafs fantastiske udvikling er den sammen teknik som i "Kongens store tale." Efter at have set filmen fandt Musharafs lærer på at iføre teenageren et par hovedtelefoner med musik, mens han skulle tale.

Pludselig kunne Musharaf næsten fejlfrit læse det digt, som han et øjeblik tidligere ikke havde kunnet fremstamme et ord af.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Teenagerens udvikling er så utrolig, at hans klassekammerater og lærere var rørt til tårer, da de endelig hørte ham tale flydende, da han holdt en takketale foran hele skolen.

Teknikken har givet drengen et kæmpe selvtillids boost, og i løbet af kort tid er hans tale forbedret med 80 procent.

Musharaf Asghar, som er søn af en taxichauffør, drømmer nu om at læse på universitetet.

Hør Musharafs tale på videoen herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip