Ronaldo bliver i Real Madrid

Den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo forlænger søndag sin kontrakt med den spanske klub Real Madrid med yderligere tre år.

Det betyder, at offensivspilleren bliver i kongeklubben til sommeren 2018, da den oprindelige aftale mellem parterne løb til sommeren 2015.

Den 28-årige fodboldspiller fik sit internationale gennembrud i Manchester United under manager Sir Alex Ferguson, og han skiftede i 2009 til den spanske klub.

Cristiano Ronaldo bliver angiveligt den højest betalte spiller i La Liga med en årsløn på 17 millioner euro (127 millioner kroner), skriver den spanske avis Marca.

Rygterne er ellers gået på, at Ronaldo skulle være på vej væk fra Real Madrid, og den velbetalte fodboldspiller har selv givet næring til de historier med beskeder på twitter.

Der har været snak om, at portugiseren skulle være på vej tilbage til Manchester United, med hvem han høstede stor succes, blandt andet tre Premier League-titler og et enkelt Champions League-trofæ.

Ifølge det internationale fodboldmedie goal.com har Real Madrid imidlertid været fast besluttet på at beholde Ronaldo og derfor angiveligt tilbudt ham en kontrakt, han ikke kunne sige nej til.

Portugiseren har vundet La Liga én gang med Real Madrid, som resultatmæssigt har stået i skyggen af FC Barcelona i de seneste sæsoner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip