Så dramatisk ser en udrykning ud fra en politibil - politiet takker borgere der flytter sig på vejene

Politiet i området Norrmalm i den svenske hovedstad Stockholm har lagt en særlig tak til opmærksomme trafikanter på deres facebookside

Opslaget et lagt på efter en hændelse torsdag denne uge, hvor nogle betjente måtte køre en læge akut til Astrid Lindgrens Børnehospital:

- I dag kørte vi en læge til Astrid Lindgrens Børnehospital for at redde liv; for at hjælpe sundhedsverdenens helte. Et par timer senere fik vi denne sms fra ham: "Gutter, jeg tror faktisk, at jeres hjælp var med til at redde en 13-årig drengs liv i dag! Han er nu stabil og koblet til en hjerte-lungemaskine. Tusind tak!" Ordene varmer vores politihjerter, skriver Inspektør Ed på vegne af Norrmalm Politi.

Men historien slutter ikke her. Politiet mener nemlig ikke, at de kan hjælpe andre, med mindre borgerne hjælper dem, og de bruger derfor hændelsen til at takke de borgere, der gør deres indsats muligt:

- Vi vil gerne takke dig, som hjælper os gennem trafikken. Klippet er fra en anden udrykning, men det viser, hvordan det kan se ud, når vi ankommer. Tak!, skriver politiet således til trafikanter, der flytter sig på vejene, holder tilbage eller på anden vis er opmærksomme på, at der kommer en politibil eller ambulance med udrykning.

Opslaget er lagt på med en video af en tidligere udrykning, der gik som smurt, fordi trafikanter og borgere gør plads til politiet. Se den dramatiske video her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Ibland behöver vi fri väg mer än andra gånger, idag körde vi en läkare till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att rädda liv, hjälpa sjukvårdens hjältar.Fick ett par timmar senare detta sms från honom:"Vet ni grabbar jag tror faktiskt att er hjälp räddade livet på en 13 årig kille idag! Han är nu stabil på hjärt-lungmaskin (ECMO).Tusen Tack! vad de orden värmer ett polishjärta. Vet att många i vårt samhälle bidrar till mycket, jag är stolt över alla som hjälper till och har det till sitt jobb. Vill också tacka er som hjälper oss fram i trafiken och i annat. Klippet är från ett annat tillfälle men visar hur det kan se ut när vi ska fram. Tack!Insp ED

Posted by Polisen Norrmalm on Thursday, April 7, 2016

Læs også: Politiets hyldest tager Facebook med storm: ‘Hun er en engel i mine øjne. Hende og alle hendes kollegaer

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip