Så meget sex har lykkeligt gifte kvinder hver måned

Det at tage sig tid til at være intime med hinanden i et ægteskab er nøglen til at få et lykkeligt ægteskab. 

Det er et af budskabene, som forfatter og psykoterapeut Gary Neuman formidler i en video, der er offentliggjort af Business Insider. 

Gary Neuman har lavet en undersøgelse af 400 kvinder, der var enten lykkelige eller ulykkelige i deres ægteskab. Han ville finde ud af, hvor meget sex et almindeligt lykkeligt par, skulle have om måneden. 

Sammen med resten af forskerholdet fandt Gary Neuman ud af, at de ulykkeligt gifte havde sex 3-4 gange om måneden, mens de lykkelige havde sex 11 gange om måneden i gennemsnit. 

- Tro det eller lad være, men det er ikke selve akten, men hvor ofte den foregår, siger Gary Neuman, og opfordrer til, at man plejer sit følelesmæssige forhold til sin partner. 

- Det seksuelle liv i et ægteskab er knyttet til, hvor følelsesmæssigt man er forbundet med hinanden. Derfor kan det være smart at planlægge alenetid, hvor man eks. tager på en date en gang om ugen og taler om nogle af de ting, man ellers hele tiden taler om, som penge, arbejde og børn, siger Gary Neuman og peger på, at det ikke var de samtaleemner, der gjorde at man forelskede sig i første omgang.

Du kan se videoen her:

 

Dagens Gossip