Sådan ser fodboldlandsholdets nye trøje ud

Landsholdets n ye trøjer. Foto: Ida Wang.

DBU og adidas har netop lanceret en ny landsholdstrøje.

Optimismen blomstrer både på og uden for banen. Fodbolddanmark er fuldt af lovord om det spil, der kvalificerede de rød-hvide farver direkte til endnu en slutrunde. Og i dag tager det danske landshold for alvor hul på rejsen mod sommerens EM - iklædt en ny officiel landsholdstrøje fra adidas.

Rutinerede kræfter har centrale roller i en spændende rød-hvid trup, der samtidig er kendetegnet af en række unge overbevisende spillere. Flere af dem er årgang 1992, og de udgør endnu en symbolsk anledning til at mindes den historiske EM-triumf for 20 år siden. Den nye danske landsholdstrøje er designet med en tydelig historisk hyldest i form af den hvide krave med sort kant og de hvide skulderpartier. Øverst i trøjens ryg sidder et emblem med inskriptionen: Dansk Boldspil-Union, European Champion ’92, 20th Anniversary.

-          Vi er stolte over at sende DBU’s A-landshold af sted til endnu en slutrunde iført en nydesignet spilledragt fra adidas. Referencerne til EM-triumfen i Sverige for 20 år siden er oplagte og udtryk for den ære og respekt, som landsholdets resultater giver næring til. Fornyelserne, blandt andet i form af kompressionsteknologierne, skal bidrage til at gøre spillernes præstationer endnu bedre, fortæller Mikkel Christensen, Country Manager for adidas Group Danmark.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip