Samtlige MF'ere fik joint med posten

Det lader til, at nogen ønsker at løsne lidt op for de 179 folketingsmedlemmer og deres dømmekraft.

Til stor undren modtog de nemlig via Folketingets postomdeling i går et lille plastrør med en rullet joint samt et brev fra den ukendte gruppe 'FREE MINDS', skriver ekstrabladet.dk.

I brevet skriver gruppen blandt andet:

'Kan du huske dengang, du ikke sad i Folketinget, men drømte om at gøre det? Det var dengang, du var træt af at høre på politikernes drillerier, taktik og manglende substans. Det var dengang, du undrede dig over, at socialister ikke var socialister. Liberalister ikke liberalister. Og konservative ikke konservative... Vedlagt finder du en gave. Det er vores store håb, du vil sætte dig med den i aften, nyde den i fulde drag og finde tilbage til de tanker, du havde, dengang du ikke sad i Folketinget. Find ind til de frie tanker og det Danmark, du dengang drømte om, og sig så præcis, hvad du mener i morgen. Og dagen efter. Og dagen efter igen.'

En af modtagerne, Dansk Folkepartis arbejdsmarkedsordfører Bent Bøgsted, undrer sig over, hvordan sådan en forsendelse kan finde vej gennem Folketingets grundige sikkerhedstjek.

- Altså, nu har jeg jo aldrig røget sådan noget, men nogle af mine kolleger vidste lidt om det. Jeg har da også set dem på billeder, og jeg ved da, at en joint er spids i den ene ende og rullet i den anden. Men jeg må sige, at det undrer, at det overhovedet bliver omdelt. Der bør vel være sikkerhedstjek? Der kunne jo være giftstoffer i, siger han til Ekstra Bladet.

- Hvis én uforvarende kommer til at ryge den - én der måske har nydt sådan noget i deres unge dage - kunne det jo ende galt, siger Bent Bøgsted.

Folketingets pressesekretær, Peter Krab, afkræfter dog overfor Ekstra Bladet, at indholdet af jointen skulle være hash.

- Grundlæggende kan man sige, at det er posttjenestens opgave at omdele post, hvis det ikke er ulovligt eller et sikkerhedsproblem. Og det har ikke været tilfældet her. Det er ikke hash, der er i. Det er helt almindelig tørret græs. Det lugter som et kaninbur, siger han.

 

Dagens Gossip