Sarah blev gift på sin døende mors hospitalsstue

Sarah Dawson fra Skotland ville ikke risikere, at hendes 51-årige kræftramte mor gik glip af hendes store dag. Det skriver Metro.

Lægerne fortalte, at moderen havde kort tid tilbage at leve i, og derfor besluttede det kommende ægtepar at ændre datoen for deres bryllup, så Rosanne Dawson kunne nå at opleve sin datter blive gift.

22-årige Sarah Dawson og hendes forlovede Mark Barlow skulle egentlig først have sagt ja til hinanden til næste sommer, men de besluttede at rykke datoen frem til 31. oktober.

Kort efter blev Rosannes Dawsons tilstand forværret, og pludselig havde parret kun få dage til at forberede brylluppet, som endte med at blive afholdt 10. oktober.

- Min mor fik det værre, og det gik op for mig, hvor lidt tid vi havde tilbage med hende. Det var essentielt for mig, at hun ikke gik glip af vielsen, fortæller Sarah Dawson.

En sygeplejerske sørgede for blomsterne, og personalet deltog i vielsen, som blev fejret på stuen med en stor morgenmad.

- Selvom hun var medicineret, så forstod mor alt, hvad der foregik. Vi udvekslede ringe ved siden af hendes seng, og hun kiggede op og smilte. En tåre rullede ned ad hendes kind. Det var et øjeblik, som jeg aldrig vil glemme, fortæller Sarah Dawson, som er mor til to.

Brylluppet på hospitalsstuen blev planlagt med en utrolig hast. Kjolen var stadig ved at blive syet, da hun ringede til forretningen og fortalte, at brylluppet var rykket frem.

Det var vigtigt for hende at have netop den kjole på, da hendes mor havde været med til at vælge den.

- Jeg har skønne minder om os to i butikken, der valgte den helt rigtige kjole. Jeg ringede til dem, og de lovede at gøre alt, hvad de kunne for at få det til at lykkes.

- Jeg havde intet slør, sko eller buket, men forretningen arrangerede det hele for mig, fortæller Sarah Dawson, som er lykkelig over, at hendes mor nåede at deltage.

Rosanne Dawson døde få dage efter brylluppet.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip