Se dagens julevideo: Jul på Vesterbro

I dag åbner vi låge nummer to i vores julekalender med tilbageblik på julesange. I dag har vi valgt titelnummeret til DR2's julekalender, Jul på Vesterbro.

Jul på Vesterbro var en dansk, socialrealistisk, satirisk voksen-julekalender, der kørte på DR2 fra den 1. december til den 24. december i 2003. Julekalenderen var bygget op omkring figurerne fra Anders Matthesens radioføljeton af samme navn der kørte på DR P3’s Børneradio i 1999. Serien var instrueret af Morten Lorentzen, og skrevet af Thomas Hartmann, Nikolaj Peyk og Anders Matthesen selv. Serien kostede fire millioner at lave og Mikael Bertelsen arbejdede som producent på serien.

DVD'en modtog guld for mere end 20.000 solgte eksemplarer. I 2004 var serien med i julekalenderen på DR2, "Jul i den gamle Kolbøttefabrik", der også havde episoder fra Drengene fra Angoras Team Easy On involveret.

Alle afsnitene blev genudsendt den 30. november 2007 på DR2. Julekalenderen blev igen genudsendt på DR2 i 2009. (Kilde: Wikipedia).

Klik på videoen nedenunder og nyd titelnummeret, Jul på Vesterbro....

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip