Se forbudt reklame: Pamela i lesbisk fløde-leg var for frækt til TV

Pamela Anderson kan stadig suge mange mænds lange og sultne blikke til sig. Perfekt til markedsføring skulle man umiddelbart tro. Men nu er en ny reklame med den 45-årige brystbombe alligevel blevet pillet af fladen på britisk tv.

Advertising Standards Authority (ASA) finder nemlig reklamen 'sexistisk og nedværdigende for kvinder'.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

I filmen ser man Pamela Anderson og en brunette på et bestyrelsesmøde. Brunetten serverer en kop kaffe med fløde til Pamela, og straks begynder en af de mandlige mødedeltagere - Adam - at fantasere.

Han ser for sig de to kvinder - kun iført bikini og fløde - i noget, der kun kan beskrives som lesbisk hygge.

Reklamen blev i første omgang godkendt, men efter at have modtaget adskillige klager har British Advertising Standards Authority alligevel besluttet at sætte en stopper for den.

SE OGSÅ: Kvindelige soldater straffet for frække billeder

- Selv om fantasi-scenen, som vi mener er af seksuel karakter, er begrænset til Adams fantasi, så mener vi, det giver indtryk af, at han ser kvinder som sexobjekter. Reklamen kan være stødende for nogle seere, fordi det er sexistisk og nedværdigende for kvinder, oplyser ASA, ifølge BBC News.

Reklamen er for Crazy Domains, og den er lavet af Dreamscape Networks. Her mener man, at Pamela Anderson og brunetten er portrætteret som stærke og selvsikre business-kvinder.

Samtidig slår det fast, at Pamela Anderson blev hyret, netop fordi hun er 'en berømthed, der er kendt for at vise hendes krop.'

SE PAMELA ANDERSONS REKLAMEFILM HER:

Dagens Gossip