Se video og billeder: Zlatan ser rødt i PSG-sejr over Valencia

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic så rødt i kampens overtid, men midt i frustrationen kan Paris Saint-Germain-stjernen glæde sig over, at hans klub med en udesejr på 2-1 over Valencia tirsdag aften spillede sig tæt på Champions Leagues kvartfinale.

Hvis man alene holdt sig til tallene i de to klubbers bankbøger, var der tale om én af de mest ulige dueller i international fodbold: Nyrige parisere med oliesheiker i ryggen mod et Valencia i økonomisk opløsning og på randen af bankerot.

Men sådan hænger tingene ikke nødvendigvis sammen på banen, og Valencia er fortsat pænt placeret lige under top-3 i den spanske liga, selv om holdet langtfra er, hvad det har været.

Specielt ville nogle tirsdag aften formentlig ønske, at klubben havde råd til at købe en bedre målmand, for Vicente Gurita så ikke for smart ud, hverken da Ezequiel Lavezzi scorede til 1-0, eller da Javier Pastore fordoble føringen kort før halv tid.

I begge tilfælde gik de dårligt placerede afslutninger nærmest igennem den uheldige målmand, og så kunne det være ganske ligegyldigt, at spanierne havde haft bolden klart mest.

Franskmændene vidste, hvornår de skulle slå til, hvilket kendetegner klassespillere. Og dermed har pariserne altså fået noget ud af de tunge investeringer i de senere år.

Valencia forsøgte at vende slaget ved at sætte talentfulde Sergio Canales og aggressive Nelson Valdez ind i pausen, men rigtig heftigt blev presset aldrig på Salvatore Sirigu i PSG-målet.

Snarere fik franskmændene hele tiden større kontramuligheder, jo mere desperate Valencia blev.

Men netop som alt så ud til at være afgjort, fik Adil Rami i kampens overtid reduceret til 1-2, og det giver måske Valencia en flig af håb til returkampen på Parc des Princes.

I de sidste sekunder fik Zlatan Ibrahimovic så et noget tvivlsomt rødt kort, da han "trådte over bolden" i en tackling. Det holder svenskeren ude i returkampen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip