Se video: ZIDIDADA tilbage med nyt album

ZIDIDADA er et af 00’ernes mest leveringsdygtige orkestre, hvad angår ørehængere og evergreens. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på ”Zididada Day”, og ”Princess”, eller simpelthen ikke har kunne få ”Walking On Water” ud af hovedet, for gud ved hvilken gang. Selv i 2013.

Det er cirka fem år siden ZIDIDADA sidst udsendte et studiealbum. På mange måder kan man sige at ZIDIDADA har haft en af de længste fester i dansk musikhistorie. VIP-fester, bådfester, morgenfester, hotelfester var hverdag op igennem 00’erne.

Men i perioden efter udgivelsen af ”Take It All” i 2008 skete der nogle afgørende ting for makkerparret igennem 15 år. Jimmy fik tilbudt en rolle i den storstilede musical ”Den Eneste Ene” i Tivoli, og blev far for første gang i 2011. Og nu i en alder af 43 står han endelig med en følelse af ro i maven.

- Også jeg fandt ud af at jo ældre man bliver desto mere hvilede jeg i mig selv. Det er super fedt og uimodståeligt at være ung og vild i tyverne, men det slår sgu ikke overskuddet, roen og erfaringen, der kommer af at være i fyrrene, siger han.

Samtidigt går Danny med egne tanker om at kickstarte sin hardrock ambition. En drøm der har ligget lidt i dvale. Med Jimmys nyvundne perspektiv på livet og Dannys iver efter at prøve nye græsgange beslutter de to sig for, at Jimmy skal køre ZIDIDADA videre alene – men at døren altid vil stå åben for Danny, skulle han have lyst til at komme tilbage i bandet.

Jimmy teamer op med produceren Gary Wallis (blandt andet Pink Floyd, Tom Jones, Aqua, Sort Sol), samt produceren Lars Quang (C21, Kudasai, Jolen Tsai), og sammen kaster de sig ud i det der halvandet år senere skulle blive albummet ”Fix Your Heart”. På albummet kommer vi ind på de mere personlige aspekter i Jimmys liv:

- Mit helt klare motto har altid har været ”Du skal leve for musikken før du kan leve af den”. Jeg er musiker, sanger, sangskriver og performer med alt hvad det indebærer af svære valg, modstand og blindgyder. Men jeg kan og vil ikke lave andet, fortæller Jimmy.

Albummet ”Fix Your Heart” udkommer den 13 maj. Første single er allerede på gaden, der hedder "Someday".

Se Zididada's video "Someday" nedenunder.....

Dagens Gossip