Seksårig pige faldt syv meter ned under leg

Midt- og Vestsjællands Politi frygtede det værste, da de i formiddags modtog meldingen om, at en seksårig pige var faldet syv-otte meter ned fra et klatretræ tæt ved Asgårdsskolen, der ligger ved Smålodsvej i Ringsted.

- Hun har fået luften slået helt ud af kroppen, og hun er åbenbart bevidstløs i et kort øjeblik, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

- Men det ser ud til, at hun slipper med diverse knubs. Det kan da godt være, at hun har brækket et ribben eller en arm, men det er trods alt billigt sluppet, når hun nu er faldet syv-otte meter ned.

Pigen klagede efter faldet over svage smerter i ryggen, og man besluttede derfor, at hun for en sikkerheds skyld skulle flyves med en lægehelikopter til Rigshospitalet.

- Vi følger op på sagen senere i dag, når hun har været igennem de forskellige undersøgelser, fortæller Martin Bjerregaard.

Politiet ved endnu ikke, om klatretræet hørte til Asgårdsskolens legeplads, eller om det blot stod tæt ved skolens arealer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip