Sexforbryder sigtet for mord i 40 år gammel sag om to forsvundne søstre

Sheila Lyon og Katharine Lyon forlod deres hjem i Wheaton i den amerikanske stat Maryland i 1975 for at tage til et nærliggende storcenter. 

De er ikke blevet set i live siden, og deres lig er aldrig blevet fundet.

Den uhyggelige sag vakte opsigt i hele landet og forældre i nærområdet var bange for at lade deres børn gå ud alene.

40 år senere er politiet langt om længe kommet tæt på en opklaring af den tragiske sag, skriver New York Post.

58-årige Lloyd Lee Michael Welch er i dag blevet tiltalt for mordet på de to søstre. Han befandt sig angiveligt i indkøbscentret den dag, Sheila og Katharine forsvandt, og vidner har fortalt, at han holdt øje med dem.

Welch har siddet fængslet i en årrække for sexovergreb på børn, men han nægter at have noget med søstrenes forsvinden at gøre.

Han hævder, at han forlod storcentret med de to piger, og at han så sin nu 70-årige onkel forgribe sig på den ene af dem den næste dag.

Derefter forlod han huset og så aldrig Sheila og Katharine igen.

Det er dog kommet frem, at han efterfølgende bad en slægtning i Virginia om at vaske sit blodige tøj for sig, som han forklarede, stammede fra en rå burger.

Politiet føler sig overbevist om, at Welch står bag mordene på de unge piger og de agter at fortsætte med efterforskningen, indtil sagen er opklaret helt.

Myndighederne har gennem det sidste år ledt efter søstrenes lig i et bjergområde i Bedford County i Virginia. Indtil videre uden noget resultat.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip