SFer angriber Vilhelmsen: Selv-profilering

Partiformand Annette Vilhelmsen profilerer sig selv - børnene betaler prisen.

SF's formand og socialminister Annette Vilhelmsen får voldsom kritik fra sine partifæller i Nakskov, der er en af partiets helt store højborge, skriver DR Sjælland,

- Det er en skandale, at Annette Vilhelmsen har krævet at få de små børn med over i socialministeriet. Det er endnu et løftebrud, regeringen gik netop til valg på at samle børnene i ét ministerium, siger Torben Hansen.

SF-viceborgmesteren i Nakskov er rasende over, at Vilhelmsen krævede at få ansvaret for de mindste børn med over i Socialministeriet.

- Det er hul i hovedet og ødelægger i den grad vores oplæg til kommunalvalget i november, siger Torben Hansen til DR Sjælland.

- Vi arbejder netop på at samle børnene i én sektor i Nakskov, så de ikke bliver kastebold. Det er rystende, at Annette Vilhelmsen har krævet de små børn med over i socialministeriet bare for at profilere sig selv og SF, siger Torben Hansen, der indtil for kort tid siden var folketingskandidat for sit parti.

Torben Hansen mener, at Annette Vilhelmsen hellere skulle koncentrere sig om at blive en bedre minister - hun mangler at bevise sine evner, mener han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip