Sheryl Crow: Armstrong dopede sig foran mig

Da den verdensberømte cykelrytter, Lance Armstrong, narrede hele verden og vandt Tour De France med doping i blodet, var der én, der vidste besked.

Armstrong skjulte nemlig ikke sit dopingmisbrug overfor sin daværende forlovede, Sheryl Crow.

Det fortæller hun i en ny bog, der udkommer næste uge, skriver cyclingnews.com.

Bogen har fået titlen 'Wheelmen', og her forklarer Crow, hvordan Armstrong åbenlyst foretog en blodtransfusion for øjnene af hende ombord på sit privatjet på vej til Belgien i 2004.

- Frem for at skjule det for hende, var Armstrong fuldstændig åben omkring det, står der i bogen, ligesom den forklarer, hvordan han var overbevist om, at Crow aldrig kunne drømme om at gå til pressen eller nogen som helt anden. I stedet forklarede han hende, at det ganske enkelt var en del af sporten, og at alle andre gjorde det samme.

Parret gik fra hinanden i 2006, og fem år senere blev Crow bedt om at forklare sig for den berømte dopingjæger og efterforsker Jeff Novitzky, der kulegravede sagen for det amerikanske antidopingagentur, USADA.

Ifølge The New York Daily News tilføjede Crow information til undersøgelsesinstansen. Dog er det nu første gang, at hendes informationer ser dagens lys for offentligheden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip