Silvia ventede trillinger, da hun fik en sjælden besked: 16 måneder senere krydser alle fingre

Da Silvia Hernandez var tre måneder henne i sin graviditet fik hun sig mere end én overraskelse ved en scanning af maven. 

Lægerne fortalte hende, at hun var gravid med trillinger, men også at to af børnene sad sammen ved hoften. Det skriver ABC News.

Pigerne Ximena og Scarlett Hernandez-Torres og deres søster, Catalina, som ikke hang sammen med nogen af de andre, kom til verden sunde og raske. Men straks begyndte lægerne at se på, om de kunne gøre noget for de siamesiske tvillinger. 

Foto: ABC News Pigerne Ximena og Scarlett Hernandez-Torres

Børnene, der er 10 måneder gamle i dag, hænger sammen ved taljen og deler en del af tyktarmen og blæren. I løbet af april vil lægerne gøre klar til en stor og altså sjælden operation. 

Lægerne regner med, at det vil tage mellem 12 og 18 timer at skille pigerne ad.

Flere typer af eksperter vil deltage ved operationen, og de har forberedt sig i flere måneder ved hjælp af 3D-udstyr og minimale kameraer, der skal assistere lægerne under selve operationen, lyder det fra børnehospitalet ”Driscoll Children’s Hospital”, der skal foretage indgrebet. 

Målet er, at pigerne kommer ud på den anden side af operationen sunde og raske og i stand til at leve et helt normalt liv hver for sig.

Både de og børnenes forældre er fortrøstningsfulde og regner med, at operationen går godt. 

Læs også: Mor til trillinger bliver gravid igen: Da hun ser scanningsbilledet, kan hun slet ikke overskue situationen

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip