Skole bad om hjælp til nyt navn - det skulle de aldrig have gjort

På en amerikansk folkeskole i Austin, Texas tænker man sig nok om en ekstra gang, næste gang man får den gode idé at indrage direkte demokrati blandt lokalbefolkningen.

Intentionerne var i hvert fald gode, da man på Robert E. Lee elementary School meddelte, at man var åben for en afstemning om et nyt navn til skolen. Det skriver Inquisitr.com

Beslutningen kom efter, at flere forældre havde rejst bekyring vedrørende skolens navn, da den er opkaldte efter den amerikanske sydstatsgeneral Robert E. Lee, der med årene har fået et nogen blakket eftermægle blandt mange amerikanere.

Derfor gik skolens bestyrelse i marts med til at fjerne navnet og bede om hjælp til at finde et nyt. Det må man formode, at de nu fortryder noget så eftertrykkeligt.

For listen med forslag blev lynhurtigt overtaget af kreative spøgefugle, der er kommet på nogen mildest talt bemærkelsesværdige navne.

På listen finder man blandt andet: Bruce Lee Elementary, og Adolf Hitler School for Friendship and Tolerance mens listen lige nu toppes af Donald J Trump Elementary - forslaget der i skrivende stund har flest nomineringer.

Artiklen fortsætter under billedet

Et udpluk af navneforslag. Foto: Twitter

Andre forslag til et nyt skolenavn lyder; Forgetting the Past Dooms You to Repeat It Elementary, Bee Movie, Hypothetical Perfect Person Memorial Elementary School, Adam Lanza’s School of Fun, Schooly McSchoolerson samt Boaty McBoatface Elementary School.

De to sidste er en direkte referencer til en lignende afstemning, der tidligere på året fik folk til at flække af grin verden over. Her havde det britiske Nationale Miljøforskningsråd udskrevet en offentlig navnekonkurrence, der havde til formål af døbe et britisk forskningsskib til 200 millioner pund. 124.000 peroner var dog ikke i tvivl, og skibet hedder i dag Boaty McBoatface og er nærmest blevet kult.

Artiklen fortsætter under billedet

Forskningsskibet - Boaty McBoatface. Foto: Twitter.

Et andet eksempel på en offentlig navneafstemning der nok heller ikke gik som forventet, var da Greenpeace i 2007 lavede en liste med navneforsalg til en pukkelhval. På trods af fine forslag så som Aurora blev hvalen - med næsten 80 procent af stemmerne - døb 'Mister Splashy Pants'.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

Dagens Gossip