Skud affyret i forbindelse med drabsforsøg i Odense

Politiet i Odense leder efter gerningsmænd til et drabsforsøg i nat, hvor der der blev affyret flere skud.

Sent i aftes omkring klokken 22.40 fik politiet en anmeldelse om, at der skete rudeknusning i en lejlighed i Ridehusgade i Odense.

Men da politiet kort efter nåede frem viste dig sig at sagen var langt mere alvorlig, og handlede om et drabsforsøg.

Tre gerningsmænd havde indfundet sig i lejligheden, hvor den 42-årige mandlige beboer opholdt sig sammen med en 38-årig mandlig bekendt.

Gerningsmændene indfandt sig tilsyneladende for at afhente nogle personlige ejendele, tilhørende den ene gerningsmand.

Men besøget udviklede sig til, at de to gerningsmænd truede beboeren og gæsten med en pistol eller revolver af større kaliber og en kniv, og frarøvede dem personlige papirer og kontanter. Politiet vil ikke oplyse hvor mange penge det drejer sig om.

Den 38-årige gæst tog flugten ud af lejligheden, men blev indhentet og passet op af den ene gerningsmand, der afgav 1–2 skud.

Det ene skud strejfede den 38- årige ved lysken, hvorefter den 38-årige tog flugten til sin nærliggende bopæl. En tilkaldt læge kunne hurtigt konstatere, at den 38-årige kun var ramt af et strejfskud, og han afslog at blive undersøgt på skadestuen på Odense Universitetshospital.

Efter affyringen af 1–2 skud, blev der affyret et skud igennem en vinduesrude ind i lejligheden, hvor lejlighedens beboer stadig opholdt sig. Ingen blev ramt ved dén skudafgivelse.

Gerningsmændene undløb derefter fra stedet.

Der er afgivet signalement af de tre gerningsmænd, som ingen af de forurettede kendte den fulde identitet på:

  • A: Mand, 30 – 35 år, muskuløs bygning, 180 – 185 cm høj, karseklippet lyst hår, iført blå bukser og tynd blå trøje. Muligt tatoveret på højre underarm. Pgl. medbragte og benyttede en pistol/revolver.
  • B: Mand, 25 – 30 år, spinkel bygning, 170 – 175 cm høj, kort rødt hår med langt pandehår. Iført rød trøje. Pgl. medbragte - og truede - med en dolk.
  • C: Mand, ca. 30 år, intet yderligere. Pgl. deltog tilsyneladende kun i mindre omfang i røveriet/drabsforsøgt.

Oplysninger gives til Fyns Politi på nummer 114.

Dagens Gossip