Slutspurt i sagen om drabet på kendispusheren

Sagen om det koldblodige drab på den 36-årige kendispusher Andreas Dybdahl indleder mandag sin slutspurt.

En 34-årig mand sidder mandag formiddag tiltalt på anklagebænken i Retten på Frederiksberg, hvor han er sigtet for drabet.

Klokken 06.40 den 6. marts sidste år åbner den 36-årige døren til sin lejlighed på Rentemestervej i Københavns Nordvestkvarter, hvorefter han bliver likvideret med flere skud i hovedet og på kroppen.

Københavns Politi mener, at en handel på 25 kilo hash indgår som en del af motivet bag likvideringen. Andreas Dybdahl, den drabssigtede og en 30-årig mand smuglede ifølge sigtelsen den store mængde hash ind i landet kort før drabet.

Hashen blev ifølge sigtelsen solgt videre solgt til personer i Køge.

Den dræbte og den drabssigtede havde desuden relationer til rockergruppen Hells Angels, beretter politiet.

Den 34-årige, der også er tiltalt for blandt andet tyveri og overtrædelser af loven om euforiserende stoffer, har indtil videre afvist anklagen mod ham.

- Han nægter sig skyldig, og vi vil kæmpe for, at han skal frifindes, fortæller forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen til Ritzau.

Han har tænkt sig at indkalde flere vidner i løbet af retssagen.

- Og derudover er der nogle beviser af anden karakter, fortæller Michael Juul Eriksen uden at ville uddybe, hvilke slags beviser, forsvaret har tænkt sig at fremlægge.

Drabet har fået en del ekstra omtale i medierne, fordi Andreas Dybdahl, der tidligere var dømt for handel med kokain, havde flere bekendte i kendis- og musikmiljøet heriblandt Jokeren, L.O.C. og Remee.

Og under narkoretssagen mod erhvervskvinden Rigmor Zobel indrømmede Dybdahl i vidneskranken, at han havde solgt kokain til hende.

Retssagen indledes klokken 09.30 i Retten på Frederiksberg. Der er sat fem retsdage af til sagen, hvor der forventes dom torsdag den 27. juli.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip