Speedway-flop: Det er kolort

Han kom godt fra start og vandt sit første heat. Men derefter gik det stejlt ned af bakke for Niels-Kristian Iversen i det danske grand prix i speedway, der fandt sted i Parken lørdag aften.

- Kolort, udbryder Iversen umiddelbart efter finalen.

- Det var ikke det, jeg havde håbet på, og det var heller ikke det, jeg havde troet på, ville ske, inden løbet.

Den danske speedway-kører havde inden ræset i Parken udtalt, at han gik efter en finaleplads.

Men med kun fire point i fem heat, må den 31-årige esbjergenser erkende, at han floppede totalt i nationalarenaen, hvor han markerede sin nedtur med et styrt i sit sidste heat.

- Det føles egentlig godt i starten. Men det gik bare den gale vej fra mit andet heat af. Og det var simpelthen forkert, det vi gjorde.

- I sidste heat prøver vi at lave noget drastisk om på cyklen, og jeg synes faktisk, at det virker. Men det er alt for sent, og så smider jeg det væk, da jeg falder af, siger Niels-Kristian Iversen.

Trods den hårde nedtur på hjemmebane prøver den ambitiøse speedway-kører at fokusere på det positive og bruge fejlene, han og hans team begik, til noget konstruktivt.

- En god ting er, at jeg egentlig føler, at vi har en fornemmelse af, hvad det var, vi gjorde forkert i dag.

- Og det, synes jeg, er vigtigt at tage med, i modsætning til hvis jeg havde stået som et stort spørgsmålstegn.

- Der er ikke andet for, end at jeg må lære af det. Og så ellers forsøge at glemme det og komme videre, siger Iversen, der nu slækker på sine ambitioner om at ende i top-3, selvom han ligger på en samlet syvendeplads med hele fem løb igen.

- Nu skal jeg bare sørge for, at jeg stadig er i top-otte, når sæsonen slutter. For så har jeg sikret mig adgang til serien igen næste år.

- Dem, der ligger bagved mig, er godt nok halet et godt stykke ind på mig nu. Men der er stadig fem grandprixer, der enten kan vindes eller give en finaleplads, vurderer den 31-årige speedway-kører og tilføjer:

- Og jeg drømmer stadig om at vinde et grand prix.

Niels-Kristian Iversen kørte sit bedste i det walisiske grand prix i Cardiff for fire uger siden, hvor han endte på andenpladsen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip