Stephan Andersen: Jeg kan hjælpe Betis

Stephan Andersen glæder sig til at begynde i sin nye klub Betis, når den danske landsholdskeeper tiltræder på holdet efter sommerpausen.

- Jeg er sikker på, jeg kan hjælpe en masse i Real Betis, siger Stephan Andersen til den spanske klubs hjemmeside.

I den forgangne sæson har Stephan Andersen ikke fået meget spilletid i sin franske klub Evian, og derfor er skiftet ekstra godt timet.

- Jeg er begejstret over at komme til Betis. Det er en stor mulighed i min karriere at komme til denne klub og for første gang spille i den spanske liga. Jeg ser frem til at begynde på holdet, siger han.

Stephan Andersen havde allerede lagt mærke til, at Betis var endt som nummer syv i den spanske liga og skal spille i Europa League i den kommende sæson.

- Det er en stor klub, der har præsteret en meget god sæson og kvalificeret sig til Europa League.

- Jeg ved også, Betis har en fantastisk og en stolt tradition. Betis er et godt hold og en stor klub, lyder det fra danskeren.

Stephan Andersen rangerer den spanske liga som en af de bedste i verden.

- Jeg mener klart, at den engelske og spanske liga er de to mest konkurrencedygtige ligaer i verden. For mig er det en stor mulighed at spille i Spanien, og jeg ved, at jeg vil lære en masse i ligaen, forklarer han.

Skiftet kommer også på et tidspunkt, hvor 31-årige Stephan Andersen er førstemålmand på det danske landshold.

- Nu er jeg førstemålmand for Danmark, og jeg er blevet mere moden. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med en masse hos Betis, fastslår Stephan Andersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip