Stephan A: Vi fortjente point på Bernabeu

Landsholdsmålmanden Stephan Andersen fik en ilddåb, da han søndag aften debuterede for Real Betis mod Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Andersen og Real Betis var nær ved at gøre det umulige, men Real Madrids nyindkøbte stjernespire Isco sikrede kongeklubben den forventede hjemmesejr på 2-1 fire minutter før tid.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke fik noget med herfra. Jeg synes, som kampen udviklede sig, at vi havde fortjent at få et point med herfra - hvis ikke sejren - hvis man ser det med farvede briller, siger Stephan Andersen til Ritzau.

- Vi havde kæmpe chancer i første halvleg, som vi ikke scorede på. Får man ikke gjort det, er det klart, man bliver straffet mod et hold som Real Madrid, siger målmanden.

Den danske landsholdsmålmand var ikke tvunget ud i nogen spektakulære aktioner i de første 45 minutter af debutkampen, men som anden halvleg skred frem, fik danskeren mere at se til.

- I første halvleg havde jeg forventet, at vi blev sat under et hårdere pres. Jeg synes, at vi kom forholdsvis nemt til vores chancer.

- Men i anden halvleg kom vi mere under pres. Vi havde måske også problemer med at få luften på et tidspunkt. Alt i alt synes jeg, at det var en godkendt præstation for hele holdet.

At debutere på Estadio Santiago Bernabeu mod Real Madrid slog ikke benene væk under danskeren.

- Nej, det synes jeg ikke, det gjorde. Det kan vel ikke blive meget større end at komme her og spille sin første kamp for Real Betis. Men jeg synes ikke rigtigt, at det har påvirket mig, at det har været på Bernabeu.

- Det kunne ligeså godt have været i Getafe eller et andet sted, siger Stephan Andersen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip