Teenager fængslet for at torturere hund ihjel

18-årige Lewis Modlinsky er blevet idømt seks måneders fængsel for et brutalt overfald på sin vens hund, der endte med at koste den livet. 

Han angreb hunden, da han passede den, og han udsatte den for flere former for tortur, der efterlod hunden med brækkede ribben, hul på leveren og skadede lunger, skriver Metro. 

Hunden havde klare tegn på at være udsat for 'mærkbar tortur', og udover fængselsdommen, må han aldrig eje dyr fremover. 

Angrebet sket, mens ejeren var ved at føde, og efter han havde tævet hunden, efterlod han den pakket ind i et lille tæppe i entréen. 

- Den fyr jeg troede var min bedste ven, dræbte min smukke engel den dag, jeg skulle føde, sagde hundens ejer, 24-årige Samii Peers, i retten, hvor hun betegnede voldsmanden som værende et 'møgsvin'.

- Han tog min elskede fra mig på den dag, der skulle have været den lykkeligste i mit liv, sagde hun i retten, da hun afgav vidneforklaring. 

Den 18-årige havdei første omgang benægtet ethvert kendskab til mishandlingen, men efter noget tid tilstod han at stå bag. 

Selvom han fik seks måneders fængsel, så mener hundens ejer alligevel ikke, det er nok. 

- Jeg synes ikke, det er nok. Hun forsvarede sig ikke, hun tog bare imod. Hun elskede os med hele sit hjerte. Jeg kan slet ikke forstå, han kun fik seks måneders fængsel for det.

 

 

 

Dagens Gossip