Tre turister knivdræbt på stillehavsø

Tre er slået ihjel og yderligere 11 kvæstet, efter en sindsforvirret mand - bevæbnet med en kniv - gik fuldstændigt amok og stak løs på tilfældigt forbipasserende på den amerikanske stillehavsø Guam.

Angrebet fandt sted sent tirsdag aften og startede med, at knivmanden kørte sin bil op på fortovet nær turistdestinationen Outrigger Guam Resort. Herefter hamrede han direkte ind i en butik, hoppede ud af køretøjet og begyndte sin blodrus.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Han kom ud af bilen og begyndte at angribe folk. Det var uhyggeligt, fortæller øjenvidnet Lendi Cruz til nyhedsbureauet AFP.

Politiet har anholdt en 20-årig mand, men det står endnu ikke klart, hvad motivet bag blodsudgydelserne er. Der er heller ikke sagt noget om identiteterne på ofrene, men ifølge lokale medier menes de fleste at være japanere.

Japan er en af Guams vigtigste turistkilder, og mange japanere kommer hvert år til øen, der ligger i den vestlige del af Stillehavet.

The Pacific Daily News mener at vide, at mindst to af de sårede er babyer, mens australske ABC rapporterer, at ofrenes alder spænder fra otte måneder til 82 år.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip