Troede 'bare' hun skulle til Lukas Graham-koncert: Lille pige fik oplevelse for livet

Når man topper alverdens hitlister, har gjort sig på de allerstørste amerikanske talkshows og generelt vader i succes, så må det være let at miste jordforbindelsen bare en lille smule.

Dette er dog ikke tilfældet for Lukas Graham, der både er i stand til at drage på gennembruds-turne i USA og samtidig være fire helt almindelige unge mænd, der gerne vil glæde deres fans.

Og netop det sidste fik de fire gutter i den grad sat en tyk streg under, da de torsdag spillerede til 'Sun Fest' i staten Florida. For blandt publikum var en seks-årig pige, der var til sin første koncert nogenside. Den lille pige var i selskab med sin mor, og var allerede erklæret Lukas Graham-fan, da hun efter koncerten fik lejlighed til at møde sine idoler. Gruppens fire medlemmer er dog ligeså sympatiske, som de er succesfulde, og derfor inviterede de både mor og datter indenfor i bandets tourbus.

Artiklen fortsætter under billedet

På bandets Instagram-konto har de efterfølgende smidt et billede op, hvor den seks-årige glædesstrålende sidder på armen af Lukas Forchhammer. Under billeder har bandet skrevet:

Artiklen fortsætter under billedet

- Vi mødte denne søde 6-årige i går til 'sun fest' i West Palm Florida. Vi er de første musikere, hvis musik hun elsker, og vores koncert var hendes første oplevelse med live-musik. Hun var så dejlig, at jeg ikke kunne lade være. Så hende og hendes mor fik lov til at se, hvordan en rigtig tourbus ser ud. Jeg tror vi gav hende en rigtig god dag.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip