Ubehagelig video: Ungt par gennemtæsket af hotelvagter i ferieparadis

En skræmmende video fanger det øjeblik, da et engelsk kærestepar får bank af to sikkerhedsvagter i fredags på et hotel på Mallorca.

Nu går videoen nettet rundt og skaber forargelse. Det skriver Metro.

Parret, der havde badetøj på, mens de befandt sig ved det 4-stjernede hotels poolområde i det spanske ferieparadis, havde raget sig uklar med vagterne, da kvinden angivelig smed et plastikkrus efter dem.

Vagterne reagede med at slå kvinden i gulvet, hvillket fik hendes kæreste til at gribe ind. Men han ender med at blive gennemtæsket af vagterne, der bliver ved med at slå på manden, selvom han undervejs bliver bevidstløs.

Manden, der siden er blevet identificeret som DJ’en Alex Henderson, fik alvorlige skader over det meste af kroppen.

Jakub Matejko fra Manchester, der var gæst på hotellet, BH, optog en del af overfaldet og har delt videoen på Facebook - se den nederst på siden. Han er dybt chokeret over episoden.

- De sparkede og slog endda pigen bagefter, som man kan se på videoen. Det her burde ikke ske på et 4-stjernet hotel, skriver Jakub Matejko på Facebook og tilføjer:

- Manden rørte sig ikke, og vagterne sparkede ham stadig i hovedet.

På sociale meder raser folk over den behandling, det engelske par fik.

Hotelmanageren oplyser, at der er en undersøgelse i gang, og at parret ikke boede på hotellet men var på besøg, da episoden fandt sted. Parret skulle ifølge hotelmanageren have nægtet at forlade poolområdet ved lukketid.

Videon fra hotellet ses her:

Dagens Gossip