Victoria knust af sorg over sine tvillingers død - nu er hun ikke til at kende

For 11 år siden mistede Victoria Szomolanyi sine to identiske tvillingedrenge, Mason og Tylor, der døde bare 24 timer efter, de var kommet til verden. Drengene var født for tidligt.

Sorgen over drengenes død fik Victoria til at begravede sig selv i arbejde og søgte trøst i mad. Hurtigt steg hendes vægt drastisk, og som resultat kastede det Victoria ud i en depression. Det skriver The Mirror.

Årerne gik, og selvom det lykkes Victoria at blive mor på ny, til Torres på otte år og Lexie på seks år, så fortsatte kiloene med at tage til på hende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan så Victoria tidligere ud. Nu er hun ikke til at kende.

Men efter en badeferie til Torremolinos i Spanien ændrede alt sig. 

- Jeg mistede mine tvillinger for 11 år siden. Den dag ændrede mit liv for evigt. Mit forhold blev ødelagt på grund af deres død, og jeg startede med at tage på, hvilket gjorde mig deprimeret. Jeg holdt min facade oppe alle årene, men efter jeg så billederne fra den ferie, så gik det endelig op for mig, at jeg blev nødt til at gøre noget, fortæller Victoria Szomolanyi.

Efter at have set feriebillederne af hende selv i bikini, besluttede Victoria, at det langt om længe var tid til at gøre op med vægten, som var et resultat af fortidens følelsesmæssige spøgelser. 

Da hun ikke havde råd til et fitness-medlemskab, begyndte hun at træne intenst derhjemme. Hun skabte sig nogle faste rutiner og lod sig samtidig tilmelde London's Hackney halvmarathon.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser den seje mor ud i dag.

Derhjemme fulgte Victoria nøje med i trænings-videoer på YouTube, og ud fra dem skabte hun sig et intenst træningsforløb, som blev udført i hendes soveværelse.

I dag holder Victoria Szomolanyi sine træningsvaner ved lige. Hun træner skiftevis mellem 20 minutter og to timer hver dag – fire gange om ugen. Hun fokusere primært på vægttræning og har udskiftet junkfood og takeaway-mad med magret kød, fisk og masser af grønsager.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Victoria træner intensivt flere gange om ugen.

I maj sidste år gennemførte hun sit halvmarathon, og nu ønsker hun at inspirerer andre til at træne derhjemme og dermed slippe for de dyre fitness-kontingenter.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Victoria med sin halvmarathons-medalje.

- Mine børn har hele tiden været min motivation. Jeg gør det for dem, da jeg ønsker at være i form. Det har været en lang rejse, men i dag har jeg det fantastisk. Jeg er mere selvsikker, og samtidig vil jeg gerne inspirere andre til at tro på, at der er lys for enden af tunnelen, forklarer hun.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip