Video: Dovne Robert ude af Robinson Ekspeditionen

Så gik den ikke længere for "Dovne Robert" i årets Robinson Ekspedition. Til Ø-rådet tabte han en duel mod Backer, der ellers fik flest stemmer.

Pas på øjnene: Her er Dovne Robert nøgen

I aftes blev holdene fra Nord og Syd lagt sammen og da Hold Syd blot var fire personer, havde Hold Nord overtaget. Og deltagerne på det nu tidligere hold fra Nord besluttede, at ville stemme Hold Syds delatgere hjem én efter en.

Men sådan skulle det ikke gå. Ekspeditionsleder Jakob Kjeldberg besluttede nemlig, at deltagere fra nord og syd blev delt op som par i ø-rådet og den der fik flest stemmer skulle i dyst mod modparten.

Dovne Robert: Jeg stiller op til kommunalvalget

Dovne Robert, der ellers var sikker på videre deltagelse, blev par med Backer fra Hold Nord. Og da Backer fik flest stemmer på hjemsendelse, så kom Dovne Robert i dyst med stærke Backer, der også vandt dysten, hvor det gjaldt om, at holde en kniv i strakt arm i længst mulig tid.

Dovne Robert tabte altså dysten og er ude af dette års Robinson Ekspeditionen. Nu kan han så koncentrere sig om sin politiske karriere, da han stiller op til kommunalvalget i København.

Se Dovne Robert i dysten i aftes i videoen nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip