Vildt karriereskift: Prins William og Harry med i ny Star Wars-film

En af de mange elskede karakterer i det ikoniske Star Wars-univers har alle dage været prinsesse Leia.

Nu får hun, og resten af den populære film-franchise, dog selskab af flere royale - og denne gang fra virkelighedens verden. Det skriver Daily Mail.

Det står klart efter at de to engelske prinser William og Harry i sidste uge besøgte Pinewood Studios, hvor optagelserne til den nyeste Star Wars-film er i fuld gang.

Her fik prinserne lejlighed til at sludre med en håndfuld af filmens skuespillere, men endnu mere nævneværdigt, så fik prinserne opfyldt en drengedrøm, som de fleste mænd sikkert bærer rundt på.

Artiklen fortsætter under billedet

Her besøger prinserne Star Wars-settet. Foto: Polfoto

I følge engelske medier takkede de to royale brødre nemlig ja til - i al hemmelighed - at medvirke i et par småroller i den nyeste Star Wars-film - såkaldte cameo-roller, der indikerer, at en kendt person har en statist- eller birolle i en film, men kun ses kortvarigt.

Man skal dog ikke forvente at kunne genkende de to prinser, når den nye film efter planen skal have premiere i december 2017. Brødrene spiller nemlig 'stormtroopers' (Det Galaktiske Imperiums onde soldater, red.) og bærer derfor masker.

Det er endnu heller ikke helt sikkert, at de hemmelige prinse-optagelser finder vej til den endelige film, men om ikke andet, kan de to brødre nu også kalde sig skuespillere - om ikke andet så for en kort bemærkning.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip