VM-forward: Vi er gode med ryggen mod muren

Der venter noget, der ligner en knald-eller-fald-kamp i eftermiddag, når Danmark møder Slovenien ved VM i ishockey i Stockholm.

Begge hold er uden point efter to kampe og vil være i overhængende nedrykningsfare, hvis den indbyrdes kamp bliver tabt.

- Det bliver en ekstremt vigtig kamp. Den skal vindes, men vi plejer at vinde de vigtige kampe, og det kan vi tage med os. Vi har før klaret os, når vi har ryggen mod muren, siger den danske forward Nichlas Hardt.

Han peger på, at det danske ishockeylandshold flere gange har været i lignende situationer, men Danmark har alligevel overlevet 10 år i træk blandt verdens 16 bedste nationer.

Spillet i de to første kampe giver da heller ikke grund til at tro andet, end at det også nok skal lykkes denne gang.

- Når man ser på den måde, vi er kommet ind i turneringen på, skal det nok blive godt. Mod Norge spillede vi rigtig godt, men jeg synes, vi manglede den smule held, som ville have gjort, at det var os, der havde vundet.

- Det må vi i stedet gøre mod slovenerne. Vi vælger at kigge fremad, siger Nichlas Hardt.

Hvis Danmark vinder kampen, der starter klokken 16.15, vil man formentlig holde Slovenien bag sig. Slovenerne mangler nemlig derefter at møde gruppens fire stærkeste nationer og får svært ved at få flere point.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip