Voldsmand i Odense skulle være startet i stop-vold projekt i august

Retten i Odense.

Mens retten i Odense i dag varetægtsfængslede en 25-årige mand i fire uger, kom det samtidig frem, at han skulle være startet i et stop-vold projekt i næste måned.

Den 25-årige mand er nemlig udmærket klar over sit voldsomme temperament, som i aftes gik ud hans 30-årige kæreste.

Manden oplyste selv i retten i dag, at han i aftes under en togrejse fra Korsør til Odense havde haft et voldsomt skænderi med sin 30-årige kæreste.

De var ifølge ham selv begge stærkt påvirkede af blandt andet spiritus, og han erkendte, at han under togrejsen havde opsøgt kæresten på et toilet, hvor han sparkede hende i hovedet.

Efter ankomsten til Odense Banegårdscenter begyndte skænderierne igen, og i ankomstområdet kulminerede det med, at den 25-årige med en medbragt, næsten tom vodkaflaske slog kæresten i baghovedet.

Derved blev flasken knust, og efterfølgende ville manden ifølge sin forklaring slå kæresten i hovedet med knyttet næve. Imidlertid havde han ikke tænkt over, at han i hånden havde flaskehalsen, som så ved slaget forårsagede en flænge omkring kærestens ene øre.

På Odense Universitetshospital blev offeret syet i blandt andet baghovedet og ved venstre øre.

- Sigtede erkendte i retten, at han har et voldsomt temperament, men forklarede samtidig, at kæresten ved, hvordan hun skal "tænde" ham. I konsekvens af denne situation havde sigtede allerede kontaktet Odense Kommunes projekt om "Stop volden i familien", idet han ifølge eget udsagn frygtede, at han kunne finde på at slå kæresten igen, oplyser Fyns Politi.

Det var tanken, at sigtede skulle være begyndt i projektet i midten af august måned.

Varetægtsfængslingen skete blandt andet af hensyn til risikoen for ny tilsvarende kriminalitet. Den 25-årige mand er flere gange tidligere - senest i 2007 - dømt for vold. Han protesterede imod varetægtsfængsling, men kærede ikke kendelsen til landsretten.

Dagens Gossip