West Ham-boss: Dommerne i lommen på United

West Hams manager Sam Allardyce er rasende, efter at hans spillede onsdag aften blev sendt ud af den engelske FA Cup efter et 0-1-nederlag til Manchester United på Old Trafford.

Allardyce mener, at de britiske dommere gang på gang dømmer til Manchester Uniteds fordel.

West Ham-bossen henviser til to næsten identiske episoder, hvor spillere fra hvert hold havde hånd på bolden. United fik tildelt et straffespark, mens gæsterne ikke fik noget.

- Man ser det gang på gang på Old Trafford, siger Allardyce til BBC.

- Der er ingen tvivl om, hvad der er forskellen på de to situationer, hvor Rafael rammer bolden med hånden, og hvor Jordan Spence rammer bolden med hånden.

- Spence spiller for West Ham og er på udebane, mens Rafael spiller for hjemmeholdet på Old Trafford, mener West Ham-manageren.

- Da Rafael rammer bolden med hånden, dømmes der ikke straffespark, men det gør der, da Jordan Spence gør det. De to episoder er ens. Hvis du giver straffespark i den ene situation, så skal du også gøre det i den anden. Så simpelt er det.

Sam Allardyce mener, at dommer Mike Dowd endda stod bedre placeret til at vurdere Rafaels håndkontakt med bolden.

- Dommeren så ikke Rafael røre bolden med hånden på grund af sin placering, men han stod endnu dårligere placeret i situationen med Jordan Spence, mener Allardyce.

Mens West Ham aldrig fik chancen for at score fra 11-meter-pletten, så misbrugte Wayne Rooney Manchester Uniteds straffespark.

Wayne Rooney, der gjorde comeback i kampen efter en lille måneds skadespause, endte alligevel som matchvinder, da han havde bragt værterne foran med 1-0 i begyndelsen af opgøret.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip