Wozniacki klasket af tysker i Kina

Nedtur for Caroline Wozniacki ved China Open i Beijing.

Den tidligere danske verdensetter tabte torsdag i 1/8-finalen 1-6, 6-2, 4-6 til verdens nummer seks, tyskeren Angelique Kerber, som dermed har vundet tre kampe i træk over Wozniacki.

Med nederlaget gik Wozniacki glip af en kvartfinale mod verdenstoeren Maria Sharapova fra Rusland i den stærkt besatte turnering, hvor hele verdenstoppen med undtagelse af Serena Williams er med.

Wozniacki, verdens nummer 11, var helt væk i første sæt, hvor danskeren slet ikke formåede at holde sin serv. Det hjalp umiddelbart heller ikke det store, at far og træner, Piotr Wozniacki, kom på banen ved 4-1 til Kerber.

Fra stillingen 1-1 vandt Kerber fem partier i træk, så sættet blev sikret med 6-1, og faktisk vandt tyskeren også første parti i andet sæt.

Det så sort ud for Wozniacki, som vandt China Open i 2010, men så begyndte danskeren lige pludselig at finde gode grundslag frem igen - især fra hendes stærke baghåndsside.

Fem partier i træk og foran 5-1 lignede Wozniacki spilleren med overtaget, og ved stillingen 5-2 servede hun sættet hjem med cifrene 6-2.

Efter to sæt uden den store spænding var der meget mere kamp om sejren i det afgørende tredje sæt. Spillerne holdt serv frem til 5-4 til Kerber, hvorefter tyskeren brød Wozniackis serv.

Kerber udnyttede sin første matchbold, da Wozniacki sendte en ellers god baghånd akkurat ud af banen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip