Wozniacki leverer forrygende comeback

Flot comeback af Caroline Wozniacki.

Den danske tennisstjerne lignede tirsdag længe en taber i anden runde-kampen mod taiwaneren Hsieh Su-Wei ved China Open, men Wozniacki vandt til sidst 6-7, 7-6, 6-0.

Wozniacki leverede et imponerende comeback i andet sæt, hvor verdens nummer 11 var bagud 0-3 med to brud imod sig. Alligevel kom Wozniacki igen og sikrede sig sejren i tiebreaken med 7-3.

Faktisk kunne Wozniacki have vundet kampen i to sæt, hvis hun havde været mere kynisk. I første sæt var Wozniacki stort set i front i hele tiebreaken.

Men føringer på 3-0, 4-1 og 5-3 blev smidt væk, og til sidst vandt Hsieh Su-Wei tiebreaken med 7-5.

Det gav Wozniacki, der var 10.-seedet i den stærkt besatte turnering, et knæk. Og den useedede taiwaner, som er nummer 38 i verden, fik brudt danskeren serv to gange og kom foran 3-0 i andet sæt.

Derfor skulle Wozniacki, som vandt China Open for to år siden og nåede frem til kvartfinalen sidste år, finde noget af et comeback frem for at vende opgøret til egen fordel.

Det gjorde hun så. Wozniacki kom flot tilbage, førte 4-3 og havde to sætbolde ved stillingen 6-5, inden Hsieh Su-Wei igen tog teten og fremtvang en ny tiebreak.

Da Wozniacki havde vundet den sikkert, gik Hsieh Su-Wei helt ned i sidste sæt, som danskeren vandt på ingen tid. Selve kampen varede næsten tre timer.

I tredje runde venter verdens nummer seks, tyske Angelique Kerber, på Wozniacki. Der står 2-2 i spillernes indbyrdes opgør.

Kerber har vundet de seneste to kampe, som begge er spillet i år. En af kampene var ved WTA-turneringen i Farum. Her sejrede Kerber med to gange 6-4 over Wozniacki i finalen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip