Zlatan fransk mester efter sejr over Lyon

Den franske tophold Paris Saint-Germain kan kalde sig fransk mester for tredje gang i klubbens historie efter en 1-0-sejr ude over Lyon.

Jeremy Menez blev matchvinder og sendte guldet til Paris, da midtbanespilleren scorede det afgørende mål efter 53 minutter.

PSG har 77 point efter 36 kampe i den bedste franske række, og det er syv point mere end Marseille på andenpladsen. Der resterer to spillerunder, og dermed kan PSG ikke længere hentes.

Inden denne sæson oprustede PSG med flere store internationale stjerner som den svenske landsholdsangriber Zlatan Ibrahimovic og den brasilianske stopper Thiago Silva.

Især Zlatan Ibrahimovic har imponeret med 27 ligamål i denne sæson, hvilket ikke blot gør svenskeren til topscorer for PSG, men også for hele ligaen.

Svenskeren har nu præsteret at vinde 10 mesterskaber på 12 år i fire forskellige lande. Mesterskaberne er kommet i hus i Italien, Spanien, Frankrig og Holland.

Zlatan Ibrahimovic' mesterskaber er vundet med klubberne PSG, AC Milan, FC Barcelona, Inter, Juventus og Ajax.

To af mesterskaberne er senere blevet frataget Juventus på grund af Calciopoli-skandalen, hvor klubben påvirkede, at venligt stemte dommere dømte Torino-klubbens kampe i Serie A.

Mesterskabet var det første for PSG siden 1994. PSG vandt sit første franske mesterskab i 1986.

/ritzau/

 

Dagens Gossip