8 grunde til at du skal have sex i dag

1) Sex øger selvtilliden
Kærtegn og den fysiske kontakt signalerer, at et andet menneske er vild med dig. Sex er en bekræftelse af dig; at nogen vil have dig, og det øger derfor selvtilliden.

2) Det forkorter kvindens menstruationsperiode
Når underlivet ”kramper”, som tilfældet er under en orgasme, hjælper kramperne med at skille kroppen af med det blod og væv, som opstår under en menstruation. Desuden føler nogle kvinder, at deres menstruationsmerter bliver svagere eller forsvinder helt af at have sex.

Måske er der dermed en fordel i at have sex på trods af ”russer-besøget” for både kvinden og manden.

3) Det er en sjovere form for smertestillende
Sex hjælper udover ovenstående punkt mod smerter så som hovedpine og muskelspændinger – og det er immervæk sjovere end at spise en Panodil.

4) Sex gør dig glad i låget
Amerikanske forskere har tidligere peget på, at niveauet af de antideprissive stof serotin stiger efter sex.

Dertil kommer, at hormonet oxytocin frigives, hvilket gør os mere tillidsfulde, empatiske og styrker båndet mellem jer.

5) Det mindsker tis i trussen
Orgasmer og sex styrker kvindens underliv og muskler i området, og det er med til at mindske risikoen for inkontinens – altså ufrivilligt vandladning, tis i bukserne og uheldige situationer.

Læs også: Sådan ser sex ud - inde i kvindens skede

6) Det er god motion
Dertil kommer, at lagengymnastikken er just det; gymnastik, der får dit hjerte til at slå hurtigere, øger din blodcirkulation, mindsker dit blodtryk og endda booster dit immunforsvar.

7) Det er den frækkeste livseliksir
Australske forskere har fundet ud af, at mennesker, der får en orgasme tre gange om ugen, har 50 procent mindre risiko for at dø tidligt sammenlignet med de mennesker, der får en orgasme en gang om måneden.

Du lever dermed højst sandsynligt længere, jo mere du knalder.

8) Sex hjælper mod søvnløshed
Oxytocin, som er ”kærlighedsstoffet”, der frigives, når du får en orgasme, fremmer også afslappethed og dermed chancen for at falde i søvn. I aften er dermed et godt udgangspunkt at starte denne øvelse…

Læs også: 5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip