Kvinden havde sex med sin kæreste, da hun gjorde en uhyggelig opdagelse

28-årige Ellie Taylor-Davis følte en mærkelig klump bevæge sig i underlivet, da hun lå i sengen og havde sex med sin kæreste.

- Jeg følte, at noget bevægede sig inde i min krop, og det føltes virkelig mærkeligt, siger kvinden fra London og fortsætter:

- Jeg har aldrig oplevet en lignende følelse under sex, så jeg blev virkelig bange, forklarer Ellie Taylor-Davis.

Læs også: Pernille blev brutalt overfaldet i weekenden: Nu advarer hun andre unge piger

Den ubehagelige følelse kom igen, da hun gik ud på badeværelset, og hun begyndte derfor at læse om symptomerne på internettet.

De digitale oplysninger efterlod et indtryk af, at der sandsynligvis var tale om en forstoppelse.

Sandheden kom først flere uger senere i forbindelse med et besøg hos en gynækolog, der med en ultralydscanning fandt en 16 cm. stor svulst på den unge kvindes æggestokke.

Svulsten var så stor, at den var ved at knuse de indre organer på Ellie Taylor-Davis, der hurtigt kom under kniven og fik fjernet den farlige masse uden behov for strålebehandling.

Hun snød på den måde døden og slap med livet i behold, og hun har valgt at dine sin historie med engelske The Mirror for at advare om symptomerne på æggestokkræft.

Ellie Taylor-Davis forklarer, at hun gik grædende i seng og blev under dynen i flere timer, da hun af lægen fik besked om, at der måske var tale om kræft.

- Jeg var ude af stand til at ringe til min mor, kæreste eller mine venner, men lå bare og var helt ødelagt i fem timer. I min alder tænker du slet ikke over, at man kan få kræft i æggestokene, siger Ellie Taylor-Davis.

- Heldigvis blev det opdaget i tide, og jeg er nu i remission (antallet af syge celler er så lavt, at de ikke umiddelbart kan ses, red.). Det er meget vigtigt for en kvinde at være i harmoni med sin krop, så man er bevidst om ændringerne i den, siger Ellie Taylor-Davis.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip