Familiefar bidt i klunkerne af gal hund: Nu viser han sine sårede kugler frem

Gordon Gotham ønsker at finde ejerne til hunden, og det er i den anledning han deler fotoet af sine ømme kønsdele med verden, skriver Metro.co.uk

Familiefaderen til fire siger, at han forsøgte at beskytte sin toårige søn og 14-årige datter mod hunden, da han selv blev bidt. Sønnen var på sin cykel, og børnene cyklede om kap i Walton Hall Park i Liverpool, da hunden sprang op ad sønnen.

Datteren samlede sin lillebror op, så hunden ikke kunne få fat i ham.

- Som man kan forestille sig, løb jeg der over og råbte “få styr på din skide hund” til ejeren. Jeg samlede dem begge op, så jeg havde en i hver arm, og den begyndte at bide mig i siden. Den bed mig i mine kønsdele, men der var intet, jeg kunne gøre, uden at sætte børnene ned, så jeg lod den bide mig, siger Gordon Gotham.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser Gordon Gothams testikler ud efter mødet med hundens tænder. Foto: Privat

Til sidst trak hunden ham til jorden, mens han stadig havde sine børn i armene. Han kunne ikke selv se, hvad der skete i tumulten, men datteren råbte og skreg.

Gordon Gotham kom på skadestuen og fik en stivkrampevaccination og antiinflamatorisk medicin. Sagen er meldt til politiet.

Læs også: Hjemløs pitbull blev knivstukket fem gange, da den reddede fremmed kvinde - nu er hans liv vendt på hovedet

Ifølge ham reagerede hundens ejere knap nok. De sagde blot, at den aldrig havde gjort det før og gik deres vej.

- Det er hunden, jeg har ondt af, for at være ærlig. For hvis de bliver fanget, vil det være hunden, der bliver straffet, og ikke ejerne, som ingen sympati viste, lyder det fra familiefaderen.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip