Kvinde opdager mystisk bil for enden af blind vej - så går den chokerende sandhed op for hende

En dramatisk optagelse skaber røre på nettet.

En optagelse fra San Antonio i Texas vækker lige nu stor forargelse på nettet. Den viser en kvinde blive taget på fersk gerning og filmet af en bekymret borger sidste fredag.

Videoen er blevet delt på sociale medier, og i klippet ser man, at kvinden bag kameraet begynder at filme, da det går op for hende, hvad personerne i den sølvgrå bil for enden af den blinde vej har i sinde. 

Kvinden begynder at tømme bilen for hunde, og fire forvirrede væsner kommer til syne. De aner ikke, hvor de skal gøre af sig selv.

Læs også

Hver tredje kvinde får orgasme ved at blive rørt dette sted - og det er ikke tissekonen

Kvinden bag kameraet forklarer, at de bør køre hen til det lokale internat i stedet for bare at smide hundene ud som affald midt på gaden. Hun giver hende endda adressen og viser dem vej. 

Men selvom det et kort øjeblik ser ud, som om kvinden lytter til rådet, så går der ikke mange sekunder, før hun sætter sig ind i bilen, som ræser væk fra stedet.

Hundene blev heldigvis indfanget lidt efter og venter nu på at finde nye familier - som forhåbentlig ikke forlader dem på den måde. 

Se klippet herunder.

 

Læs også

Æggekage - Lækker opskrift på en ægte gammeldags æggekage med bacon og det hele.

Lammekølle - Langtidsstegt lammekølle med flødekartofler eller stegte kartofler og årstidens grønt er det bedste på denne tid af året.

Blødkogt æg - Træt af hårdkogte æg? Så har vi lavet denne koge æg guide, som giver det perfekte blødkogte æg.

Dagens Gossip