8 ting han håber du ikke opdager under sex

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det er ikke altid let at vide, hvad din partner tænker under sex. Her er en række tanker, der sommetider flyver gennem mandens hoved.

Det er ikke kun dig, der sommetider bliver usikker, når det handler om sex. Mænd kan også få præstationsangst, svedige håndflader og dårlig selvtillid.

Cosmopolitan har samlet en række ting, som han håber, at du ikke opdager under sex.

1. Han prøver at lade være med at komme.
Det kan være ret svært at lade være med at komme, når man virkelig nyder hinanden. Men måske gør han sit bedste for at udskyde sit klimaks, så jeres samleje kan fortsætte.

Læs også: Dette er det bedste tidspunkt på dagen at knalde

2. Han kan ikke åbne din bh.
Selvom det måske er lidt svært for kvinder at forstå, så kan det altså være vældig svært at få vristet en bh op. Særligt, når fingrene er svedige, eller det kniber lidt med tålmodigheden.

3. Hans rodebunker.
Hvis du kigger under sengen, kan det godt være, du får øje på en masse snavset tøj, nullermænd og magasiner. Selvom soveværelset umiddelbart ser pænt og ryddeligt ud, kan det godt være, at det snyder.

4. Hans topmave.
Det er ikke kun kvinder, der kan være usikre på deres kroppe. Din bedre halvdel har sikkert også noget, der får ham til at tvivle lidt - en lille topmave, en behåret ryg eller grimme tæer.

Læs også: 7 fejl kvinder begår i sengen, som mænd tænder helt af på

5. Han fumler med kondomet.
Det ser så nemt ud. Men det er det altså ikke altid. Hvis han fumler lidt med kondomet, så sæt det på for ham. Du vil gøre ham en tjeneste, og han vil nyde det.

6. Han tjekker sig selv ud i spejlet.
Det er ikke sikkert, at han vil stå ved det. Men han tjekker sandsynligvis sig selv ud, når han går forbi spejlet. Måske sender han endda sig selv et selvtilfreds smil.

7. Han er i dårlig form.
Sex er god motion og kan være ret så hårdt, hvis du ikke er i nogenlunde fysisk form. Hvis han pruster og stønner mere end normalt, er det måske tid til, at du skal sætte dig øverst.

Læs også: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for...

8. Hans slidte underbukser.
Flotte underbukser er måske ikke en høj prioritet i hans tøjbudget. Men et par forvaskede underbukser fyldt med huller er nok heller ikke noget, som han er stolt af.

12 tanker, der går gennem kvinders hoveder, når mænd stønner under sex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip