Fremmed kvinde stillede et enkelt spørgsmål - så gjorde Isa det eneste rigtige

Da 19-årige Isa Falk skulle med toget, stødte hun ind i en fremmed kvinde, der havde brug for hjælp. Nu hyldes svenske Isa for sin hjertevarme indsats og sit åbne sind. Det skriver svenske Ekspressen.

- Der var en ung kvinde, ca. på min alder, med øjne røde af gråd. Hun spurgte, om jeg ville hjælpe hende med penge til en togbillet, forklarer Isa Falk fra Göteborg til Ekspressen.   

I stedet for at afvise den ulykkelige kvinde valgte Isa at købe en togbillet til hende. Kvinden forklarede, at hun havde forladt sin kæreste, der misbrugte hende, og nu ville hun gerne hen til en slægtning, men hun havde ikke penge til turen.

Læs også: 21-årig kvinde deler sit første bikinibillede nogensinde - nu har det fået 30.000 likes 

- Vi satte os på en bænk og talte med hinanden. Hun fortalte mig hele sin livshistorie, også om mishandlingen, som stod på i lang tid, siger Isa Falk.

De to kvinder sad over en time på bænken. Noget af tiden snakkede, og noget af tiden sad de bare stille og kiggede på hinanden. Til sidst krammede de.

- Da vi skiltes fortalte jeg hende hvor modig, jeg synes, hun er, fordi hun turde forlade sin kæreste. Og at hun ikke måtte glemme, hvor stærk hun er, forklarer Isa Falk, der gav kvinden sit nummer, så hun altid kunne ringe og snakke.

På vej hjem i toget delte Isa sin oplevelse på Facebook, og siden da er den 19-årige kvinde blevet hyldet for at bruge en time af sin tid, give en krammer og betale en togbillet - alt sammen for en fremmed person.
 
- Det var bestemt ikke for at få et klap på skulderen, at jeg valgte at fortælle om det her. Jeg ønskede at understrege, hvor vigtigt det er, at vi mennesker vover at mødes og se hinanden. Jeg ønsker at leve livet med åbne arme og et åbent sind, siger Isa Falk.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip