Kvinder i denne alder har det bedste sexliv

Modelfoto: Shutterstock

Kvinder i denne aldersgruppe kender sig selv så godt, at de er blevet bedre til at nyde deres sexliv.

Midalderende kvinder skulle være de bedste til at nyde deres sexliv. Kroppen har forandret sig fysisk, men kvinderne har lært sig selv bedre at kende i løbet af årene.

Selvom de modne kvinder skulle vise en tendens til at have sex sjældnere end de yngre, så har de fået mere selvtillid og er generelt blevet bedre til at kommunikere med deres sexpartner.

Det er der i hvert fald noget, der tyder på, hvis man skal tro en ny undersøgelse fra det amerikanske Pittsburgh University.

Det skriver The Independent.

- Et af de mest oplysende fund ved denne undersøgelse er det høje antal af kvinder, der med succes havde tilpasset sig negative ændringer ved at justere deres forventninger i forhold til seksuel aktivitet - at lægge mere vægt på de emotionelle og følelsesmæssige aspekter af sex eller selv justere de seksuelle handlinger, siger Holly Thomas, som er professor ved Pittsburgh University.

De kvindelige deltagere, der nød deres sexliv i højere grad som midalderende, oplyste, at de blandt andet benyttede sig af længere forspil og andre former for sex end et samleje med penetration.

De kvinder, hvis sexliv ikke fungerede helt så godt, pegede på årsager som manglende harmoni i deres parforhold, seksuel dysfunktion eller helbredsproblemer hos partneren.

Undersøgelsens resultater vil blive præsenteret under North American Menopause Societys årlige møde i den amerikanske by Orlando i næste oktober. 

Dagens Gossip