Mor drukner mens hun holder to-årig søn over vandet indtil han bliver reddet

Den tragiske hændelse fandt sted sidste torsdag i Colorado i USA, da Chelsey Russell var med sin familie og lille søn på sejltur på søen Lake Powell. Det skriver ABC News.

Pludselig faldt den toårige drenge i vandet, og han mor tøvede ikke et øjeblik med at springe på hovedet i efter ham.

Chelsey Russell holdt sin søn oven vande, indtil hendes bror, som befandt sig i en anden båd, ankom og fik dem begge trukket op i båden.

Artiklen fortsætter under billedet

Chelsey med sine to børn.

Den lille dreng var uskadt, men blev for en sikkerheds skyld fløjet til et nærliggende hospital. Anderledes forholdt det sig med den modige Chelsey Russell, der havde kæmpet i vandet og derfor var bevidstløs.

Familien forsøgte straks at genoplive hende, og det samme gjorde de parkbetjente, der efterfølgende ankom til stedet, men forsøget var forgæves. Den stakkels mor blev erklæret død, efter hun herodisk havde reddet sin søn fra samme skæbne.

Hverken mor eller søn var iført redningsveste ombord i båden – en sikkerhedsforanstaltning der formentligt kunne have reddet Chelsey Russells liv.

Artiklen fortsætter under billedet

Chelsey med sine to børn.

En repræsentant fra den omliggende nationalpark har efterfølgende givet denne udtalelse:

- Der er ingen ord, der kan lindre den tragedie, det er, at miste én man elsker på denne måde. Vores hjerter er med offerets familie og venner i denne tid fyldt med smerte og savn.

Efterfølgende er det blevet antydet af en ven af familien, at Chelsey Russell muligvis døde af hjertefejl og ikke af drukning.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip